Kuřecí maso jako nedílná součást jídelníčku Lehké, jemné, zdravé. To jsou synonyma pro kuřecí maso, které je mezi spotřebiteli stále oblíbenější. V roce 2016 byla spotřeba drůbežího masa… přečíst
A je to tady! Soutěž má dalšího výherce Velká spotřebitelská soutěž „Střihněte si 3× Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“ zná v pořadí již druhého výherce automobilu. Stejně… přečíst
Hormony ani antibiotika v drůbeži nehledejte. Je to mýtus! I když se již mnohokrát psalo, že v drůbežím mase není možné najít růstové hormony nebo antibiotika, stín pochybností u některých lidí stále… přečíst
Známe druhého výherce Škody Fabia! Nový rok začal pro pana Jana R. z Velké Kraše opravdu šťastně. Včera byl totiž vylosován jako majitel druhé Škody Fabia v rámci velké… přečíst
Vodu v kuřeti nekupujte! Zajímá vás složení potravin a při nákupu neleníte a přečtete si pečlivě i etiketu? Pokud ano, vybírejte kuřecí maso i podle způsobu chlazení. To… přečíst
Lepek dělá mouku kvalitní, ale jde to i bez něj Nejprodávanějším a nejrozšířenějším druhem mouky je u nás tzv. dvounulka – pšeničná mouka hladká světlá, která by měla obsahovat více kvalitního… přečíst