Máme jedny z nejvíce bezpečných a kvalitních potravin na světě!
Pokud jde o potraviny a jejich kvalitu, často se nám dává za vzor Německo. Ale pozor, podle posledních výsledků tzv. indexu globální potravinové…
přečíst
Pojďme grilovat zeleninu. Jak na to?
Grilovaná zelenina bývá oblíbenou letní přílohou k masu, ale mnozí si ji rádi dopřávají i samotnou. Aby šlo grilování hladce jako po másle,…
přečíst
Čím jsou prospěšné jednotlivé druhy zeleniny?
Co nejčastěji slýcháme o zelenině? Že je prospěšná a nenahraditelná. To je fakt, o němž pochybují jen zarytí masožrouti. Přitom existuje tolik…
přečíst
Září ve znamení biopotravin a ekologického zemědělství
Někdo potravinami v kvalitě bio přímo žije, jiní si k nim stále ještě hledají cestu. Pojďme si říct, co přesně od produktů ekologického…
přečíst
Tipy, díky nimž bude grilování ryby jednodušší
Pokud začínáte s myšlenkou grilovat rybu teprve koketovat, zcela jistě oceníte pár rad, které vám celý proces ulehčí. Připravit tímto způsobem…
přečíst
Navštivte Zemi živitelku a pochutnejte si na oceněných výrobcích
Kdo by neznal Zemi živitelku. Největší zemědělská událost roku začíná 26. 8. na Výstavišti v Českých Budějovicích. Letošní 47. ročník bude plný…
přečíst