Pečený pstruh s čočkovým ragú
Ryby si nejspíše dopřáváte hlavně během léta a na Vánoce. Proč si je ale nepřipravit třeba právě teď,…
přečíst
Vajíčkové lodičky
Děti mají rády, když jim jídlo naservírujete tak, aby jim něco připomínalo. Letadlo, smajlík nebo třeba lodičky! Vajíčkové jednohubky ve tvaru lodiček jsou ideální třeba na dětskou oslavu, když kolem pobíhá banda malých strávníků.
Ingredience
Ingredience
- 4 natvrdo uvařená vejce
- 2 lžíce zakysané smetany
- hořčice, sůl
- 4 plátky sýra eidam
- zelenina k podávání
Obtížnost:
⬤
⬤
⬤
Čas přípravy:
20 min.
Porcí:
4
Postup
- 1. Uvařená vejce rozpulte a vydlabejte z nich žloutky. Ty smíchejte se zakysanou smetanou a dochuťte solí a hořčicí.
- 2. Bílky opět naplňte žloutkovou směsí a poté do nich zapíchněte stožáry – plátky eidamu rozkrojte na trojúhelníky, napíchněte na párátka a poté do připravených lodiček.
Další recepty
Pečený pstruh s čočkovým ragú
Ryby si nejspíše dopřáváte hlavně během léta a na Vánoce. Proč si je ale nepřipravit třeba právě teď,…
přečíst