Studená zeleninová polévka se slunečnicovými semínky, zakysanou smetanou a trhanou bagetou
Připravte si osvěžující chladnou polévku na oběd nebo večeři. Její přípravu zvládne každý a polévka je hotová doslova za pár minut. Suroviny pořídíte v…
přečíst
Studená zeleninová polévka se slunečnicovými semínky, zakysanou smetanou a trhanou bagetou
Připravte si osvěžující chladnou polévku na oběd nebo večeři. Její přípravu zvládne každý a polévka je hotová doslova za pár minut. Suroviny pořídíte v…
přečíst
Makovo-tvarohový dort
Vyzkoušejte recept na báječný makovo-tvarohový dort. Příprava není náročná a chuťový výsledek překvapí. Jemná kombinace chuti máku spolu s tvarohem potěší…
přečíst
Jarní koláč s chřestem a smetanou
Chřest je králem jarní zeleniny! Chřestová sezóna je obvykle od dubna do června. Toto období je naprosto ideální pro přípravu vynikajícího jarního koláče,…
přečíst
Domácí horká čokoláda se skořicí a šlehačkou
Horké nápoje patří k vánoční atmosféře stejně jako cukroví nebo adventní věnec se svíčkami. Společně si připravíme pravou domácí horkou čokoládu. Nebojte…
přečíst
Novoroční čočka s opečenou klobásou, sázeným vejcem a opečenou cibulkou
Novoroční čočka je tradiční český pokrm, který podáváme v první den nového roku. Proč tomu tak je? Nový rok je spojován s novým začátkem a máme od něj…
přečíst
Ořechová hvězda z kynutého těsta se skořicí a rumem
Kynuté těsto je základem našich tradičních tvarohových, makových a povidlových buchet, ale jeho využití je mnohem širší především díky jeho tvárnosti a…
přečíst